Fokuser på kjernevirksomheten og hverdagen

X

Én partner hele veien

Når du leier oss inn, får du en fleksibel og lydhør partner som tar seg av alt som har å gjøre med omgivelsespåvirkning. Vi kan grunn- og sprengningsarbeid og vet hvordan man best forebygger problemer som kan oppstå på sikt. Hvis du ønsker det kan vi også ta oss av all kommunikasjon med tredjepart for deg.

Kontakt oss, så forteller vi mer >>

X

Trygghet i gode og onde dager

Vi passer på at du følger lovene og forskriftene som regulerer ansvaret du har for nærmiljøet. På den måten unngår du både dyr skadeerstatning og badwill. Hvis du leier inn Forcit Consulting, kan du også være sikker på å få støtte av vårt pålitelige nettverk av medarbeidere om du har behov.

Kontakt oss, så forteller vi mer >>

X

Bedre prosjektøkonomi

Våre risikoanalyser, dybdegående utredninger og kontrollplaner hjelper deg til å legge et prosjektbudsjett som holder. Gjennom vår forståelse av grunn- og sprengningsarbeid, og gjennom å plassere riktig person på riktig sted, bidrar vi til å spare på oppdragsgiverens ressurser.

Kontakt oss, så forteller vi mer >>

X

Kompetanse som fører til framgang for våre partnere

Som kunde hos oss vil du få best mulig tilskudd av kompetanse. Derfor passer vi godt på vårt renommé som arbeidsgiver og sørger for at alle våre medarbeidere har kunnskap som ligger i framkant.

Kontakt oss, så forteller vi mer >>

Hvorfor Forcit Consulting?

Har du kontroll på hvilket ansvar du har i forbindelse med grunn- og sprengningsarbeid? Det har vi.

Vi hjelper byggherrer og entreprenører til å minimere omgivelsespåvirkning og effektivt møte stadig økte krav om å levere bygg-, infrastruktur- og gruveprosjekter i tide, innenfor budsjett, i samsvar med strenge forskrifter og, framfor alt, på en sikker måte for mennesker og omgivelser.

Har du kontroll på kravene?

Å drive et prosjekt som innbefatter grunn- og sprengningsarbeid innebærer et langvarig ansvar som ikke bare omfatter selve arbeidsstedet, men også omgivelsene. Kravene reguleres i flere ulike rettskilder, deriblant miljølovgivningen.