Vi ekspanderer og trenger flere medarbeidere i Vest og Midt-norge

Vi skal åpne nye kontorer i Vest og i Midt-Norge og vi søker i den forbindelse etter personer med byggeteknisk bakgrunn og/eller annen erfaring fra bygge- eller anleggsbransjen for utførelse av måleteknikk og bygningsbesiktigelse.

Du vil bli en del av et arbeidsmiljø som preges av en uformell tone og et sterkt engasjement. Du vil få høyt faglig kompetente kollegaer med lang bransjeerfaring og en arbeidsplass som opplever en fantastisk vekst. Forcit Consulting AS har etablert seg som et solid konsulentselskap innen bygningsbesiktigelse, vibrasjonsmålinger, støyovervåkning og skadevurderinger for bygge- og anleggsarbeider. Vi opplever at oppdragsmengden er økende og trenger flere dyktige medarbeidere innen våre fagfelt.

Vi ser etter en tillitsvekkende person som kan arbeide selvstendig og i team, er ansvarlig og produktiv. Vi ser også etter personlige egenskaper som ryddighet, samarbeid og stå-på vilje. Personen må kunne håndtere ulike typer personligheter og være kunde- og salgsorientert. Grunnleggende ferdigheter innen IT og god skriftlig og muntlig fremføringsevne er avgjørende. Førerkort klasse B og egen bil er nødvendig.

Kontakt daglig leder Karsten Haukås på telefon 415 99 349 eller e-post for en uforpliktende prat om du er nysgjerrig og/eller tenker at du kan være en interessant kandidat.