Forcit Consulting søker etter Besiktigelses- og måleteknisk konsulent

Stillingstittel
Besiktigelses- og måleteknisk konsulent
Frist
Snarest
Ansettelsesform
Fast
Bli kjent med FORCIT CONSULTING AS
Vi opplever at oppdragsmengden er økende og trenger flere dyktige medarbeidere innen våre fagfelt. Vi søker personer med bygningsteknisk kompetanse og/eller annen erfaring fra bygge- eller anleggsbransjen for utførelse av bygningsbesiktigelse. Andre oppgaver innen bl.a. vibrasjonsmålinger, støymålinger og avviksmålinger vil også kunne være aktuelt.Du vil bli en del av et arbeidsmiljø som preges av en uformell tone og et sterkt engasjement. Du vil få høyt faglig kompetente kollegaer med lang bransjeerfaring og en arbeidsplass som opplever en fantastisk vekst.Vi ser etter en tillitsvekkende person som kan arbeide selvstendig og i team, er ansvarlig og produktiv. Vi ser også etter personlige egenskaper som ryddighet, samarbeid og stå-på vilje. Personen må kunne håndtere ulike typer personligheter og være kunde- og salgsorientert. Grunnleggende ferdigheter innen IT og god skriftlig og muntlig fremføringsevne er avgjørende. Førerkort klasse B og egen bil er nødvendig.Aktuelle arbeidsoppgaver er bl.a.

  • Utføre videobesiktigelse
  • Innhente og registrere adresse- og eierinformasjon, kontakte eier/beboer for avtale m.m.
  • Loggføre og rapportere fra besiktigelsen m.m.
  • Montere og nedmontere måleinstrumenter
  • Følge opp og vedlikeholde måleinstrumentene

Om oss

Forcit Consulting AS har etablert seg som et solid konsulentselskap innen bygningsbesiktigelse, vibrasjonsmålinger, støyovervåkning og skadevurderinger for bygge- og anleggsarbeider. Vi utfører også avviksmålinger av borehull o.l.

Forcit Consulting AS er en del av den over 125 år gamle finskeide Forcit-gruppen, som har tre forretningsområder: Forcit Explosives, Forcit Defence og Forcit Consulting. Det er Consulting-selskap både i Finland, Sverige og Norge, med til sammen over 120 ansatte, fordelt på ca 20 kontorer. Gruppen har over 2500 instrumenter for måling av vibrasjon, luftsjokk, støy og støv, alle tilkoblet vårt høyt utviklede, online baserte, måle- og rapporteringssystem VipNordic – for raske og nøyaktige måledata og analysemuligheter.

I Norge har Forcit Consulting hatt en formidabel vekst i løpet av sine 6 år. Fra 1 til 11 ansatte og en målepark på flere hundre instrumenter. Vi er lokalisert på Skjetten og i Lier.

Nettverk
Facebook >> LinkedIn >>
Sektor
Privat
Sted
Kaptein Koss vei 10, 2013 Skjetten
Bransje
Bygg og anlegg, Konsulent og rådgivning
Stillingsfunksjon
Håndverker, Ingeniør, Konsulent

Søk her >>